Woodwall

Woodwall

WOODWALL 0428 este un material de construcție pentru finisare cu proprietăți de absorbție acustică. Urmând o filosofie ecologistă, JOCAVI a dezvoltat această linie de materiale pentru tratamente acustice, care sunt fabricate în exclusivitate din fibre de lemn presat (HMDF) și fibre de nucă de cocos. Panoul din lemn este separat de stratul de nucă de cocos, acestea putând fi asamblate laolaltă în timpul instalării.

Acest compus este fabricat din fibre de nucă de cocos (material de absorbție a energiei acustice) și panouri perforate din fibre de lemn presat, fabricate 100% din materiale reciclate, prezentând performanțe tehnice excelente. Fibra de nucă de cocos este un material natural, din surse regenerabile și foarte ușor. Are un grad înalt de porozitate (95%), ceea ce înseamnă un coeficient ridicat de absorbție acustică.

Comportamentul de excepție al plăcilor din fibre de lemn reciclat, asociat cu proprietățile de absorbție ale materialului poros al fibrelor din nucă de cocos, fac ca acest panou să reprezinte o excelentă combinație naturală pentru soluții acustice de primă clasă.

Panoul acustic WOODWAL 0428 este ideal de instalat în amfiteatre, săli de conferințe, pavilioane sportive, spații business, restaurante, baruri etc. Poate fi instalat cu benzi din lemn sau metal.

 

CARACTERISTICI

  • NRC: 0.62/mp
  • Perforații standard / finisaj lemn
  • Rezistența la foc: M2
  • Ambalare: 10 unități
  • Instalare: bare din lemn sau metal
  • Alte dimensiuni disponibile la comandă

WT0428

woodwall modele dim.jpg
woodwall dim abs culori.jpg