MOTIF - Finisaje imprimate

MOTIF - Finisaje imprimate

Motif reprezintă un finisaj grafic prin imprimarea unei imagini pe material textil sau lemn. Vă provocăm imaginația, alegeți finisajul pe care îl doriți pentru orice spațiu, în orice culoare...

Imprimăm orice imagine pe lemn sau material textil, trebuie numai să alegeți din galeria noastră sau să ne trimiteți dumneavoastră o imagine.

Poate fi folosit pentru modelele cu finisaj din furnir sau material textil, fără a afecta performanțele acustice. Imprimarea imaginilor cu Motif conferă o opțiune pentru cei care doresc o soluție și mai personalizată. Motif oferă o  nouă posibilitate de a folosi elementele acustice într-un design interior personalizat, unic. Soluțiile de control acustic satisfac cereri din ce în ce mai exigente, păstrând în același timp un aspect plăcut. Finisajul cu imprimarea de imagini oferă un aspect sofisticat panourilor acustice din lemn cu perforații, care sunt disponibile într-o gamă diversificată, pentru a se potrivi perfect spațiului dumneavoastră. Imaginile Motif pot fi obținute prin imprimarea acestora din baza noastră de date, folosind serviciile noastre de design pentru imagini personalizate, imaginile proprii ale clienților, texte sau simboluri. Înainte de imprimare, se va face o evaluare precisă a rezoluției imaginilor clienților. Departamentul nostru garantează calitatea și exclusivitatea pentru imprimarea fișierelor dumneavoastră, care vor fi folosite numai o dată și numai pentru dumneavoastră. Pot fi folosite culori și modele diferite pentru imprimare. Calitatea finisajelor din lemn perforat folosite cu imaginile întrunește cerințele de siguranță la incendiu (M1) pentru uz public. Panourile acustice ajută la controlarea reverberațiilor excesive și a ecourilor cauzate de suprafețele dure al materialelor de construcții. Plasarea strategică a panourilor acustice pe pereți și plafoane ajută la absorbția energiei acustice nedorite și generează o reducere a defectelor acustice. Astfel, vă puteți auzi muzica și filmele așa cum trebuie să se audă.

Disponibil pentru modelele cu finisaj din furnir sau material textil: Addsorb, Mellowalltrap, Basslayer. Aceste modele pot avea finisajul cu imaginea pe care o doriți, ca alternativă la culorile solide.

Doriți un proiect personalizat al încăperii? Evaluarea este gratuită. Contactați-ne folosind datele din secțiune sau formularul de contact și vom găsi împreună soluția cea mai potrivită pentru dumneavoastră. 

CARACTERISTICI

  • Finisaje prin imprimarea de imagini
  • Disponibile pentru toate modelele cu finisaj textil sau din furnir
  • Păstrează performanța acustică a panoului inițial
  • Imagini exclusive personalizate
  • Rezistență la foc M1
  • Imprimare de înaltă calitate, folosind sistemul de culori CMYK și rezoluții de până la 1080 dpi
  • Personalizate din punct de vedere al dimensiunilor și al imaginilor
  • Imagini de mari dimensiuni, impecabile