Home Gama IND Panouri JOCAVI IND

Woodface WP1624

 

Woodface WP1624

Woodface WP1624

WOODFACE 1624 este un material de construcție pentru finisare cu proprietăți de absorbție acustică. Urmând o filosofie ecologistă, JOCAVI a dezvoltat această linie de materiale pentru tratamente acustice, care sunt fabricate în exclusivitate din fibre de lemn presat (HMDF) și fibre de nucă de cocos, materiale reciclate.

Această gamă de produse conferă o soluție de tratament acustic practică și eficientă. Este compus din fibră de nucă de cocos (material de absorbție a energiei acustice) și panouri performate din fibre de lemn presat (ca suprafață de finisare).

Acest compus este fabricat din fibre de nucă de cocos (material de absorbție a energiei acustice) și panouri perforate din fibre de lemn presat, fabricate 100% din materiale reciclate, prezentând performanțe tehnice excelente. Fibra de nucă de cocos este un material natural, din surse regenerabile și foarte ușor. Are un grad înalt de porozitate (95%), ceea ce înseamnă un coeficient ridicat de absorbție acustică.

Comportamentul de excepție al plăcilor din fibre de lemn reciclat, asociat cu proprietățile de absorbție ale materialului poros al fibrelor din nucă de cocos, fac ca acest panou să reprezinte o excelentă combinație naturală pentru soluții acustice de primă clasă.

Panoul acustic WOODFACE WP1624 este ideal de instalat în amfiteatre, săli de conferințe, pavilioane sportive, spații business, restaurante, baruri etc. Poate fi instalat cu benzi din lemn standard sau cu barele de interconectare din aluminiu (incluse în pachet).

 CARACTERISTICI

  • NRC: 0.64/mp [>250Hz; <10KHz]
  • Peforații standard / finisaj lemn
  • Folosește 95% materiale reciclate
  • Rezistență la foc: M2
  • Ambalare: 10 unități
  • Instalare: bare din lemn sau metal
  • Alte dimensiuni disponibile la cerere
WP1624

woodface 1624 modele dim.jpg
woodface 1624 dim.jpg
woodface 1624 coef abs culori.jpg