Home Gama IND Panouri JOCAVI IND

Vopsea acustică GROUTPAINT

 

Vopsea acustică GROUTPAINT

Vopsea acustică GROUTPAINT

GROUTPAINT este un adeziv pe bază de apă și o vopsea cu elasticitate la vibrații. Diferită de materialele de convenționale de amortizare, GROUNTPAINT este un produs cu mică densitate, care prezintă înalte performanțe de amortizare, datorate greutății sale mici.

Acest produs poate fi aplicat pe aproape orice suprafață în 3 moduri diferite: prin pulverizare (folosind un sistem de pulverizare cu aer sau fără aer), cu o pensulă (folosind o pensulă de nylin cu grosimea de 10 mm) sau cu o rolă (folosind o rolă de dimensiuni mici).

Acest produs reprezintă o alegere cheie pentru medii cu cerințe stricte în ceea ce privește greutatea, cum ar fi structuri din oțel pentru acoperișuri, avioane, yachturi, vehicule și trenuri etc. Prezintă timpi se uscare foarte mici, este practică și performantă, protejează mediul înconjurător și are rezistență la foc.

Reduce efectiv efectul de rezonanță, pierderea de transmitere este crescută, controlează evident frecvența de rezonanță a materiei prime, cauzată de micro vibrații și îmbunătățește rata de reducere a zgomotului.

 

CARACTERISTICI

  • Aplicare: prin pulverizare, pensulă sau rolă. Pentru ajustarea vâscozității, sugerăm adăugarea a 0,3% până la 0,5% apă per kilogram
  • Rata de acoperire (ud): 1,5 kg/mp pentru un strat de 1 mm grosime
  • Grosimea maximă per strat: 3 mm
  • Abilitate excelentă de aderență pe aluminiu sau alte metale. Suprafață de finisare rezistentă
  • Produsul întrunește standardele IMO A653 și certificarea CE (MED M) și îndeplinește cerințele privind calitatea BS476.6 și BS476.7
  • Pe bază de apă, ușor de folosit și curățat
  • Potrivită pentru aplicarea la interior și la exterior
GRDP

GROUTPAINT modele dim.jpg