ECOiso System

ECOiso System

Soluție de izolare fonică și absorbție acustică naturală. Natură și tehnologie pentru o soluție ideală.

Urmând o filosofie ecologică, Jocavi a proiectat această linie de materiale pentru izolare și tratament acustic, fabricate exclusiv din materie primă naturală, așa cum este pluta sau nuca de cocos. Această linie de produse conferă o soluție practică și eficientă pentru tratament și izolare acustică, beneficiind în plus de compoenenta termică. Acest tip de panou acustic este compus din plăci de plută aglomerată (material de izolare acustică și antivibrații), fibră de nucă de cocos (material de absorbție a energiei acustice) și panouri perforate din fibre de lemn presat colorate, care îî oferă un finisaj atractiv. Compusul, fabricat 100% din materiale naturale ecologice are performanțe tehnice excepționale.

Caracteristicile unice ale acestor materii prime combinate în panoul acustic ECO iso System conferă un înalt grad de izolare termică, acustică și antivibrații, precum și reducerea substanțială a zgomotului transmis prin aer. Acest produs reprezintă cea mai practică, eficientă și ecologică soluție pentru a constitui tratamente acustice de înaltă calitate.

Panourile acustice ECOiso system sunt ideale pentru a fi instalete în studiouri audio și de televiziune, spații business, amfiteatre, săli de conferințe, restaurante și baruri etc.

Fibra de nucă de cocos este un material natural, din surse regenerabile și foarte ușor. Are un grad înalt de porozitate (95%), ceea ce înseamnă un coeficient ridicat de absorbție acustică.

Comportamentul de excepție al plăcilor din plută aglomerată în ceea ce privește izolarea și elasticitatea, asociat cu proprietățile de absorbție ale materialului poros al fibrelor din nucă de cocos reprezintă cele mai importante caracteristici pentru soluțiile acustice de primă clasă.

Așadar, aceste panouri acustice garantează performanțe remarcabile și o reducere semnificativă a nivelului de sunet transmis prin structură și prin aer. Acest înalt nivel de performanță care este obținut prin combinarea fibrei de nucă de cocos și a plutei aglomerate este greu de obținut din alte materiale.

Comportamentul acustic al panourilor ECO iso system (plută + nucă de cocos + lemn) conferă o combinație naturală și asigură soluții cu excelente performanțe de a reduce nivelul de sunet, precum și o integrare estetică și decorativă remarcabilă.

COMPOZIȚIE

Panourile ECOiso system sunt compuse din două tipuri de elemente în formă de plăci. Primul element aplicat este pentru izolare acustică, iar cel de-al doilea pentru absorbție acustică, cel care dă și finisajul decorativ. Accesoriile sunt: șipci de lemn, dibluri cu cămașă, șuruburi și adezivi.

CARACTERISTICI

  • NRC (Coeficient de reducere a zgomotului): 0.53
  • Nivelul de izolare acustică: Rw 54 dB
  • Reacția la foc: B-s2, d0 – E1
  • Izolare termică și acustică
  • Complet reciclabil
  • Din surse regenerabile, 100% materii prime naturale
  • Durabilitate nelimitată, fără pierderea proprietăților
  • Stabilitate dimensională excelentă (chiar și expus la variații mari de temperatură)
  • Izolare antivibrații și absorbție acustică
  • Consum mic de energie în timpul procesului de fabricație
ECOISO 93 LFM3D, ECOISO 73 LFM 3D

ECO iso index2.jpg
ECO iso coef2.jpg
ECO iso system modele si dimensiuni.jpg
eco iso culori1.jpg
eco iso culori2.jpg