ECOiso NCF

ECOiso NCF

ECOiso – NCF – Panouri de tratament acustic pentru podea. Reducere a sunetului și a vibrațiilor mai bună ca niciodată

ECOiso NCF - material de izolare acustică ce este compus din un strat de plută aglomerată și un strat de fibre din lemn reciclat de înaltă densitate. Acest material este menit să reducă transmiterea sunetului și a vibrațiilor în podele în cadrul spațiilor rezidențiale și în clădirile de birouri.

Rezistența și durabilitatea, adăugate la dimensiunile disponibile ale panourilor ECOiso NCF le fac ideale pentru construcțiile inițiale sau pentru îmbunătățirea/restaurarea sistemelor existente. Una din principalele cerințe pentru panourile acustice este ca acestea să fie cât mai subțiri, astfel încât să ocupe cât mai puțin din spațiul util al încăperilor.

Odinioară utilizarea blocurilor de lemn și plută aglomerate a fost una dintre primele metode de izolare fonică în studiouri. S-a descoperit foarte repede că aceste proprietăți excelente, esențiale în studiourile de înregistrări, pot fi aplicate în egală măsură și la home theatre, camere de muzică și multe altele.

Panourile acustice ECOiso NCF s-au dovedit de asemenea eficiente pe un spectru acustic cât mai larg, oferind cele mai bune valori de reducere a zgomotului atât la frecvențe joase, cât și înalte, cu acest singur material compozit.

 
CARACTERISTICI

  • 100% reciclabil
  • Materii prime naturale
  • Materii prime reciclabile
  • Furnizate în plăci, ușor de instalat
  • Proprietăți antivibrații excelente
  • Ușor de tăiat pentru a se ajusta dimensiunilor încăperii
  • Disponibile în două dimensiuni: 48 x 48 cm sau 96 x 48 cm
  • Potrivite pentru construcția inițială sau pentru amenajări ulterioare

ECONCF 968, 966, 488, 486 

SUGESTII DE APLICARE

ECOiso NCF este ideal pentru izolare acustică sau împotriva transmiterii vibrațiilor. De exemplu, este foarte potrivit pentru podele, pereți și plafoane în studiouri sau home theatre. În aceste cazuri, datorită densității și rezistenței mari la compresie, este recomandat să fie aplicate pe podeaua nivelului superior și, de asemenea, pe plafonul nivelului inferior, ambele metode fiind foarte eficiente.

NCF exemplu aplicare2.jpg
NCF modele si dimeniuni.jpg
NCF grafice1.jpg
NCF grafice2.jpg