ECOiso ABL

ECOiso ABL

Panou de absorbție acustică ECOiso ABL. 
Natura întâlnește tehnologia. Împreună pentru o soluție ideală

 

Panoul de absorbție ECOiso ABL este un material de construcție folosit la finisaje, cu proprietăți de absorbție acustică. Urmând o filosofie ecologică, Jocavi a dezvoltat această linie de materiale pentru tratamente acustice, care sunt fabricate exclusiv din materii prime naturale, ca fibrele reciclate din lemn și nucă de cocos.

Această linie de produse conferă o soluție practică și eficientă de tratament acustic. Sunt compuse din fibre de nucă de cocos (material de absorbție) și panouri perforate din fibre de lemn presat colorate sau în culori ale finisajului natural din lemn, care conferă un aspect deosebit de atractiv.  Acest compus, fabricat exclusiv din materiale 100% naturale ecologice posedă performanțe tehnice deosebite.

Panoul acustic ECOiso ABL este ideal pentru instalarea în amfiteatre, săli de conferințe, spații business, restaurante și baruri etc. Fibra de nucă de cocos este un material natural, din surse regenerabile și foarte ușor. Are un grad înalt de porozitate (95%), ceea ce înseamnă un coeficient ridicat de absorbție acustică.

Comportamentul de excepție al plăcilor din fibre de lemn reciclat, asociat cu proprietățile de absorbție ale materialului poros al fibrelor din nucă de cocos reprezintă cele mai importante caracteristici pentru soluții acustice de primă clasă.

Comportamentul acustic al panourilor ECOiso ABL (nucă de cocos + lemn) conferă o combinație naturală și asigură soluții cu excelente performanțe acustice de a reduce nivelul de sunet, precum și o integrare estetică și decorativă remarcabilă.

CARACTERISTICI

  • Materiale naturale 100%
  • Reacția la foc: B-s2, d0 – E1
  • 100% reciclat și reciclabil
  • Durabilitate nelimitată, fără pierderea proprietăților
  • NRC (Coeficient de reducere a zgomotului): 0,78
  • Consum mic de energie în timpul procesului de fabricație
  • Stabilitate dimensională excelentă (chiar și expus la variații mari de temperatură)

COMPOZIȚIE

Panoul ECOiso ABL este compus din două materiale (fibre de nucă de cocos și fibre din lemn reciclat). Acestea formează elementul acustic de absorbție care conferă finisajul decorativ.

MONTAREA

Aplicați adeziv și montați panourile acustice de absorbție ECOiso care conferă finisajul. Plăcile pot fi tăiate cu un ferăstrău pentru a fi ajustate la marginile pereților sau plafonului.

ECOABL 

ECOiso ABL caracteristici marimi BUN.jpg

MODELE ȘI PERFORAȚII STANDARD
ECO iso ABL desene.jpg
ECOiso ABL coef absorbtie.jpg
ECOiso ABL culori3.jpg
ECOiso ABL culori4.jpg