Watercot

Watercot

WATERCOT este un panou acustic de absorbție pentru plafoane și pereți. Acest model este disponibil în două variante: Watercot BAF, care este un panou de suspensie pentru plafoane, și Watercot WALL, care este un material de acoperire pentru pereți și plafoane. Cel din urmă are propriul film auto-adeziv și este foarte ușor de aplicat.

Panourile acustice WATERCOT sunt fabricate din o singură componentă, și anume spuma de polietilenă, ale cărei celule sunt deschise prin perforare într-un proces ulterior în timpul manufacturării. Rezultatul îl reprezintă un material foarte eficient pentru tratamentul acustic. Câteva avantaje ale acestui produs îl reprezintă greutatea, prețul, durabilitatea și rezistența la umezeală.

În comparație cu alte materiale – spumă poliuretanică sau spumă melaminică – acest material prezintă avantaje distincte, care permit uzul în medii cu umezeală ridicată și în exterior, având în vedere rezistența la umezeală și apă. Una din caracteristicile cheie ale acestei spume este de fapt capacitatea de a rămâne nealterată dpdv fizic și acustic atunci când este expusă la apă și umezeală.

Aceste produse, Watercot WALL și Watercot BAF sunt încă două din soluțiile de tratamente acustice oferite de JOCAVI, în special atunci când atât rezistența la umezeală, cât și rezistența la foc sunt două criterii esențiale. Acestea reprezintă un instrument obligatoriu pentru problemele de control al zgomotului în aer și o soluție cu un preț scăzut.


Caracteristici:

  • Proprietăți acustice excelente NRC: Watercot WALL - 0,82/m și Watercot BAF 0,86/m
  • Rezistă contactului direct cu apa și poate fi spălat prin jet de apă cu presiune
  • Absorbția apei: %Vol. (29d-95%HR) < 4% vol.
  • Densitate: 30 kg/m
  • Fără fibre minerale volatile
  • Reacția la foc: întrunește toate standardele solicitate pentru Cladiri & Construcții DIN 4102 B1 Class
  • Greutate mică, fapt ceea ce permite structuri de fixare ușoare
  • Foarte ușor de instalat: Auto-adeziv Watercot WALL și panouri de suspensie Watercot BAF
WAW 070, WAB 070
watercot dimensiuni.jpg

watercot modele + coeficient absorbtie.jpg
watercot culori.jpg