Camou

Camou

CAMOU este un panou acustic de absorbție utilizat în special pentru frecvențele medii ale spectrului acustic, destinat pentru montarea pe pereți sau plafoane. Modelul are partea frontală acoperită cu un material textil si o structură suport care îi conferă masă mai mare și permite așadar performanțe acustice destul de diferite.

Panoul acustic de absorbție CAMOU poate fi utilizat în orice tip de încăpere pentru reducerea zgomotului aerian. Acesta poate fi direct lipit pe pereți sau plafoane.

Pentru demontarea cu ușurință, aceste panouri dispun de canturi pentru montaj. Toate accesoriile de instalare sunt comercializate separat. Se pot instala combinând câteva panouri, care vor forma o suprafață cu grad ridicat de absorbție, având rezultate deosebit de performante. Dimensiunile panourilor îl transformă în una din cele mai bune opțiuni de pe piață. Partea din spate este o cutie albă solidă din EPS (polistiren expandat) care poate fi vopsită la cerere în culorile disponibile pentru polistiren expandat. Labirintul acustic din interiorul cutiei este umplut cu material acustic reciclat.

CARACTERISTICI:

  • Media NRC: 0.84/mp [>100Hz; <5KHz]
  • Spumă acustică ignifugă cu autostingere M1 acoperită cu material textil, pe cadru rigid
  • Reacția la foc a EPS: Euroclass E (NP EN 13501-1)
  • O gamă diversificată de culori disponibile
  • Ambalare: 4 unități sau 12 unități
  • Instalare: foarte ușoară.
CAM060, CAM120
camou dimensiuni.jpg

camou modele + coef abs.jpg
camou culori standard.jpg
camou culori standard EPS.jpg